Samsunspor maçı biletleri yarın satışa çıkıyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda, Bursaspor’un sahasında Samsunspor ile oynayacağı grup müsabakasının bilet fiyatları ve satış programı belirlendi.

Samsunspor maçı biletleri yarın satışa çıkıyor

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 31 Aralık’ta oynanacak müsabakanın biletleri yarın saat 12.00 itibarıyla satışa çıkarılacak.

 

Bilet satışları, Passolig kartlarına ve kağıt bilet formatında yapılacak. Kağıt bilet almak isteyen taraftarların, kimlik belgelerini ibraz etmesi gerekiyor. Kağıt biletler, E-Bilet Projesi kapsamında olacağından üzerlerinde alan kişinin adı, soyadı ve TC kimlik numarası bulunacak.

Passolig kartlarına bilet satışları, Bursa Atatürk Stadı Passolig Ana Bilet Gişesi, Heykel Nalbantoğlu Bursaspor Katlı Otoparkı, Merinos Stadı Bilet Gişesi, “www.passo.com.tr” web sitesi, aktif satış noktaları ve N’Kolay noktalarından satılacak. N’Kolay satış noktaları, “www.nkolay.com.tr” web adresinden öğrenilebiliyor.

Kağıt bilet satışları sadece Bursa Atatürk Stadı Passolig Ana Bilet Satış Gişesi’nden gerçekleştirilecek. Web üzerinden ve diğer satış noktalarından kağıt bilet satışı yapılmayacak.

Kart başına en fazla 5 bilet satılacak. Kart sahibi dışındaki 4 bilet hakkının, Passolig kart sahiplerine “www.passo.com.tr” web adresinden gönderilmesi, kağıt bilet alacakların diğer kişilere ait kimlik belgesi orijinalleri veya fotokopisini ibraz etmesi gerekiyor.

Bursaspor’un 2014-2015 sezonu kombineleri, Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında da geçerli olacak.

Engelli taraftarlar ve refakatçileri, ücretsiz Passolig dolumlarını veya kağıt biletlerini yarın saat 12.00’den itibaren Bursa Atatürk Stadı Ana Bilet Gişesi’nden engelli kartlarını ve refakatçi kartlarını ibraz etmek suretiyle alabilecek.

Bilet fiyatları, VIP Tribünü birinci sıra için 200, VIP Tribünü 2-6’ncı sıralar 125, Kapalı A-B-C, VIP C tribünleri 75, Maraton Tribünü 20, Kapalı Kale Arkası Tribünü 10, Açık Kale Arkası Tribünü 5, Misafir Tribünü 5 lira olarak belirlendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X