‘Samsunspor’un bugün bizi yenmesi gerekiyordu’

Bursaspor ile Samsunspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

‘Samsunspor’un bugün bizi yenmesi gerekiyordu’

Şenol Güneş, “Kazanmamız gereken maçtı. Başlangıçta düşüncemiz oydu. Oyun ve sonuç olarak uygulamamız kötüydü. Takım oyunumuz yoktu. Aldığımız pasları geriye oynadık. Rakibimize baskı yapmadık. Bizim için kötü oyun oldu. Rakibimiz koştu ve zaman zaman pas yaptı. Hatta bizi bugün yenmeleri gerekiyordu. 10 kişi kaldığımız zaman golü yeyinceye kadar dengeli oynadık” dedi.

“ERTUĞRUL GENÇ OYUNCU HATA YAPTI”

Gösterilen kırmızı kartlar ile ilgili değerlendirmede bulunan Güneş, “Hakemle ilgili konuşursam bana yakışmaz. Çünkü geçen maçta konuştum. Kazandığımız halde haksızlık yaşadığımız bir maç olduğunu söylemiştim. Ben bugün kötü olduğumuz için kendimizi eleştiriyorum. Ertuğrul’un pozisyonda rakip oyuncu çift daldı. Ertuğrul pozisyon gereği sert girmek zorundaydı. Genç oyuncu hata yapmıştır. Oyun olarak hak ettiğimiz bir maç değildi” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X