‘Sana annelik duygusunu yaşatacağım’

Hatice’nin Selin Ciğerci’yi aşağılayan mesajına tepkiler çığ gibi büyürken Selin Ciğerci’ye en büyük destek nişanlısı Gökhan Çıra’dan geldi. Sevgilisi Selin Ciğerci için üst üste mesajlar paylaşan Gökhan Çıra, “Seni üzeni ben üzerim” dedi.

‘Sana annelik duygusunu yaşatacağım’

4 yıl önce kadın olan Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirme efektini kullanarak bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşıma Hatice’den ”Özüne dönmüşsün.” yorumu geldi. 

Hatice’nin Selin Ciğerci için yaptığı yoruma tepkiler çığ gibi büyürken Selin Ciğerci’ye en büyük destek nişanlısı Gökhan Çıra’dan geldi. 

Gökhan Çıra mesajında “Yüreği güzel sevdiğim sakın üzülme öyle aptal bir insan için senin kalbini herkes biliyor onun da kalbini herkes biliyor ben sonuna kadar her zaman ölene kadar senin yanında ve arkandayım seni çok seviyorum seni üzeni ben üzerim ilk defa böyle şeyler yazıyorum ama haddini çok aşmışsın sen.” ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gökhan Çıra (@ciragokhan)’in paylaştığı bir gönderi (25 May, 2019, 3:13öö PDT)

Gökhan Çıra bir mesaj daha paylaşan Selin Ciğerci’ye “Ben sana annelik duygusunu yaşatmadan bu dünyadan gitmem” dedi.

selin ciğerci ile ilgili görsel sonucu

Gökhan Çıra Selin Ciğerci için şunları yazdı:

“Ben sana annelik duygusunu yaşatmadan bu dünyadan gitmem. Baktık uğraşıyorlar kapatırız her şeyi bizim oralara yerleşiriz. Yaylalar, köy okulları, büyütürüz. Ben hazırım verme şunlara cevap lütfen. İstedikleri bu. Geleceğim eve birazdan…”
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

yorumifşa (@yorum.ifsa)’in paylaştığı bir gönderi (25 May, 2019, 5:45öö PDT)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X