Sana durmak yakışmaz Timsahım

Osmanlıspor galibiyetiyle moral bulan Bursaspor, Sivas’ta da kazanmak istiyor…Yeşil beyazlılar, kendisiyle aynı puanda bulunan rakibi karşısında istediğini alarak üst sıralara biraz daha yaklaşma amacında. Yeni 4 Eylül Stadı’ndaki mücadele 14.00’te başl

Sana durmak yakışmaz Timsahım

Süper Lig’in ilk 8 haftasından 4 galibiyet, 4 mağlubiyet çıkaran Bursaspor, bugün  Demir Grup Sivasspor’un konuğu olacak. 

Yeni 4 Eylül Stadı’nda 14.00’te başlayacak olan mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Galatasaray ve Kayserispor mağlubiyetlerinin ardından Osmanlıspor’u geçerek moral bulan yeşil beyazlılar, ligde kendisiyle aynı puana sahip rakibini yenerek üst sıralara doğru yaklaşmanın hesaplarını kuruyor.

EKSİKLER FAZLA

Timsah’ta Osmanlıspor maçında kırmızı kart gören Jires Kembo bugün takımındaki yerini alamayacak. Sakatlıkları süren Emanuel Badu, Sercan Yıldırım, Onur Atasayar, Josua John, Bilal Kısa ve Emre Taşdemir’de Sivasspor’a karşı forma giyemeyecek. 

Teknik Direktör Paul Le Guen’in Osmanlıspor maçının 11’de herhangi bir değişiklik yapması beklenmiyor. Samat Aybaba yönetimindeki Sivasspor’da ise cezalı Delvin N’Dinga’nın yanı sıra sakatlığı bulunan Ganalı stoper John Boye oynamayacak.

Deplasman karnesini iyileştirmeli

Bursaspor bu sezon şuana kadar deplasmanda istediği sonuçları alamadı. Ligin ilk haftasında Medipol Başakşehir’e tek golle boyun eğen yeşil beyazlılar, 3. haftada ise Beşiktaş’a 2-1 yenildi. 5. haftada Evkur Yeni Malatyaspor’u iyi bir oyun sonrası 4-2 mağlup ederek ilk deplasman galibiyetini alan Paul Le Guen’in öğrencileri, son dış saha maçında ise Kayserispor’a 3-1’le boyun eğmişti. 

Son maçlarda üstünüz

Bursaspor ve Sivasspor bugün oynayacakları karşılaşma ile Süper Lig’de 23. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda iki ekip de 10’ar kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 2 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Timsah, ligde rakibi ile çıktığı son 5 maçta 4 galibiyet almayı başardı.

Sivasspor maçının tüm ayrıntıları OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Yeni 4 Eylül Stadı’ndan yapılacak canlı bağlantılarda taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

STAT: Yeni 4 Eylül

SAAT: 14.00

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Olguncan, Serkan Çimen

EKSİKLER: Delvin N’Dinga, John Boye, Elderson

EKSİKLER: Kembo, Serdar, Emre, Sercan, Furkan Özçal

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 20 TL

14.00 beIN SPORTS

DG SİVASSPOR

93 Sergio Ramon

23 Serhiy Rybalka

4 Vitaly Dyakov

18 Dos Santos

58 Ziya Erdal

54 Emre Kılınç

6 Erik Mattias

8 Mert Hakan Yandaş

37 Hakan Arslan

14 Guivane Bifouma

2 Arouna Kone

BURSASPOR

1 Harun Tekin

93 William Troost Ekong

6 Titi

4 Ertuğrul Ersoy

26 Barış Yardımcı

23 Aziz Behich

46 Mikel Agu

8 Cristobal Jorquera

10 Pablo Martin Batalla

29 Delarge Dzon

28 Bogdan Stancu

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X