Sanat dünyasına yoga öğretecek

Aynı zamanda başarılı bir yoga eğitmeni olan ünlü oyuncu Fadik Sevin Atasoy, meslektaşlarına sanatlarını geliştirmeleri için yoga dersleri vermeye hazırlanıyor.

Sanat dünyasına yoga öğretecek

STRESİN EN BÜYÜK ÇARESİ

Bir süredir yaşadığı Amerika’da yoga eğitmenliğini daha da geliştiren oyuncu Fadik Sevin Atasoy, deneyimlerini paylaşmak üzere Türkiye’ye geldi. Yoganın faydalarını anlatan Atasoy, ‘Dünya Sağlık Örgütü’nün  yaptığı araştırmalar sonucu dünya üzerindeki hastalıkların en büyük kaynağının stres olduğu kanıtlandı. Bu çalışma beden, zihin ve iç dünyamızda stresin yarattığı gerginlikten arınmamızı sağlıyor’ dedi.

OYUNCULAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Sağlıklı ve dengeli bir yaşamın yolunun yogadan geçtiğini söyleyen Fadik Sevin Atasoy, yoganın oyuncuların hayatlarında da temel bir disiplin olarak bulunduğunu belirtti. Atasoy, ‘Beden bir oyuncunun en önemli enstrümanı, nefes yol haritası, zihin ise bir karakter yaratmadaki kaynağıdır. Bu üç mücevher disiplin içinde doğru uyumlandırılmazsa akordu doğru yapılmamış bir müzik aleti gibi yanlış notadan çalarız. Bu konuda da ilerleyen günlerde yoga ve oyunculuğun iç içe geçtiği özel bir workshop çalışması yapacağım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X