‘Sanat dünyasından dost istemem!’

Ünlüler dünyasındaki dostlukların samimiyetine inanmadığını söyleyen Bursalı popçu Tuğba Yurt, bu yüzden sanatçı arkadaşı olmadığını itiraf etti.

‘Sanat dünyasından dost istemem!’

FAZLA SAMİMİYET ZARARLI

Bursa’dan başladığı müzik yolculuğunda şöhret basamaklarını emin adımlarla tırmanan Tuğba Yurt, samimi açıklamalarda bulundu. Sanat camiasındaki dostluklara inanmadığını söyleyen Yurt, ‘Bu sektörde kimseden destek hiç beklemedim. Ünlüler arasında samimi dostluklar bulmak zor. Çok samimi olan insanlar gün geliyor düşman oluyor. Sonra birbirlerinin bütün açıklarını ifşa ediyorlar. O yüzden bu sektörden olmayanlarla dostluğu tercih ediyorum’ dedi.

YORUMCULUĞUMU GÖSTERECEĞİM

Son single’ı ‘Yine Sev’in dinleyicisi tarafından sevildiğini belirten Tuğba Yurt, bu motivasyonla yeni albüm çalışmalarına başladığını dile getirdi. Albümünü 2019’da yayınlayacağını söyleyen Yurt, ‘Dolu dolu akustik bir albüm hazırlıyoruz. Yorumculuğumun daha ön planda olduğu bir albüm olacak’ dedi. Futbolcu Enver Cenk Şahin’le aşk yaşayan Yurt, ‘Çok mutluyum, herşey yolunda’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X