Sanat Güneşi’nin sergisi açıldı

Sanat Güneşi Zeki Müren’in hayatından kesitler sunan ‘İşte Benim Zeki Müren’ sergisi, doğduğu şehir Bursa’da, izlenime açıldı.

Sanat Güneşi’nin sergisi açıldı

Zeki Müren’in, ‘İşte Benim Zeki Müren’ sergisi, Bursa’da Tofaş Anadolu Arabalı Müzesi’nde açıldı. Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’nın 18 yıldır arşivinde bulunan Zeki Müren’in fotoğraflarını, özel eşyalarını gün yüzüne çıkaran sergi, 19 Şubat’ta kadar ziyarete açık kalacak. Bursa, Zeki Müren’in doğum yeri olması nedeniyle serginin en önemli durakları arasında bulunuyor.

FARKLI DÖNEMLER

Yapı Kredi Private Banking ve Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık işbirliği ile açılan ve Zeki Müren’in on bine yakın fotoğraflarının, kostümlerinin şiir ve notalarının, arşiv görüntülerinin yer aldığı sergi, sanatçının çocukluğundan itibaren hayatındaki farklı dönemleri gözler önüne seriyor. Belgesel tanındaki sergi, Zeki Müren’in ilk gençlik yıllarından ‘Sanat Güneşi’ne dönüşümünü detaylı bir şekilde Bursalı ziyaretçileriyle paylaşıyor. 

“ŞAHİT OLACAK”

Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Pazarlama ve Ürün Yönetimi Direktörü İmre Tüylü, yaptığı konuşmada,  “Ziyaretçiler, Türk müziğine bir çok renk ve tat kazandıran ‘Sanat Güneşi’mizin sıra dışı hayatına bir kez daha şahit olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X