Sanat konuşalım

‘Hepimizin Öyküsü Aynı’ adlı oyunu Bursa’da sahneleyen Hatice Aslan, İrem Sak ve Pınar Çağlar Gençtürk röportaj isteğinde bulunan gazetecilere şart koştu.

Sanat konuşalım

GAZETECİLERE ÖN ŞART

Rol aldıkları dizi ve sinema filmleriyle dikkat çeken oyuncular Hatice Aslan, İrem Sak ve Pınar Çağlar Gençtürk, tiyatro oyunları ‘Hepimizin Öyküsü Aynı’yı Sanat Mahal’de gözler önüne serdi. Oyunları büyük ilgi gören sanatçılar,

basın mensuplarının röportaj talebini ise ilginç bir ön şartla kabul etti. Hatice Aslan, gazetecilere ‘oyunu izlemeleri halinde’ röportaj vereceğini bildirdi.

MAGAZİNEL SORULARA VETO

Oyun sonrası gerçekleşmesi planlanan röportaj için soruları da kendileri belirleyen sanatçılar, sadece sahneledikleri oyundan ve tiyatro sanatından bahsetmek istediler. Bu davranışlarıyla artık özel hayatlarını konuşmak istemedikleri anlaşılan oyuncular, oyun sonrası da bu kararlarından vazgeçmediler. Üçlü, finalde kendilerini bekleyen sevenleriyle sohbet ederek, mütevazı ve sıcak tavırlar sergilediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X