Sanatçıdan dost olur!

Mert Fırat ve Didem Balçın’ın ortağı oldukları Sanat Mahal’de düzenlenen Bahar Şenliği’ne katılarak organizasyona destek olan Hande Doğandemir, Can Yılmaz ve Binnur Kalkavan, sanat dünyasına Bursa’dan mesaj verdi.

Sanatçıdan dost olur!

BİRBİRİMİZDEN BESLENMELİYİZ

Sanat Mahal’de iki gün boyunca devam eden, birbirinden ünlü sanatçıların söyleşi ve imza günleri düzenledikleri Bahar ve Anneler Günü Şenliği dün sona erdi. Şenliğin son gününde Didem Balçın, Mert Fırat, Can Yılmaz ve Binnur Kalkavan, Bursalılarla buluştu. İki gün boyunca hiçbir karşılık beklemeden Sanat Mahal’e gelen sanatçı dostlarına teşekkür eden merkezin ortaklarından Mert Fırat, ‘Biz burada sanatçıdan dost olacağını da gösterdik. Toplumla, hayatla barışık olan bir sanatçı çevresinden ve meslektaşlarından beslenmelidir’ dedi.

TÜM ÇEVREMİZ ÜNLÜLERLE DOLU

Cem Yılmaz’ın abisi Can Yılmaz da kitapları ‘Yap Bi Babalık’ ve ‘Klişe Hayatlar Matbaası’ kitaplarının imza günü için geldiği Sanat Mahal’de Mert Fırat’ın görüşünü destekledi. Yılmaz, ‘Sanatçıdan dost olmayacağı algısı bence eskide kaldı. Bakın Cem Yılmaz’la bizim en yakın dostlarımız Ozan Güven ve Zafer Algöz gibi ünlü isimler’ dedi. Öte yandan son bir yıldır kitap yazıyor olmasının yazarlığa yeni başladığı algısını yarattığını belirten Yılmaz, ‘Aslında 20 yılı yıllardan beri yazıyorum. Üç çocuk oyunu yazdım, Komedi Dükkanı’nda 76 bölüm skeç yazdım, kimse bilmez’ dedi.

Cem’e gülmeyen tek insanım

 

Kardeşi Cem Yılmaz’ın stand-up gösterilerinden önce esprilerini kendisini de içinde bulunduğu özel bir ekiple paylaştığını belirten Can Yılmaz, ünlü komedyene gülmeyen tek kişinin kendisi olduğunu itiraf etti.

Yılmaz, ‘Cem’in bana çok takılıyor olmasının sebebi belki de budur. Üç yıl önce benim için Çin malı Cem yılmaz dedi. Hala onunla uğraşıyorum’ dedi. 

ÜNAL ÖZBAY

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X