Sanatçılar görev başında

Önceki akşam 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve anma töreni için bir araya gelen sanat dünyasının ünlü isimleri, tüm Türkiye’ye birlik beraberlik mesajı verdi.

Sanatçılar görev başında

Halkla birlikte Nakkaştepe’den 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne kadar yürüyerek, demokrasi şehitlerin anan ünlü sanatçılar, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Hain darbe girişimini lanetleyen ve demokrasi uğruna canlarını veren şehitleri minnetle anan sanatçılar, geçen yıl o gece yaşadıklarını da anlattılar.

MİLLETİMİZ DESTAN YAZDI

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki yürüyüş öncesi sanatçı dostları Ahmet Selçuk İlkan ve Berdan Mardini’yle bir araya gelen Ebru Yaşar, ’15 Temmuz’da millet destan yazdı. Millet olarak gurur verici bir tablo. Şehitlerimiz sayesinde buradayız’ dedi.

BİRLİK OLMA ZAMANI

Şehitleri rahmetle anan Hande Yener, ‘Bir tarafımız buruk bir tarafımızda tüm dünyaya karşı nasıl ayakta durduğumuzu gösteriyor. Bugün yüzden birlik zamanı. Ben de buraya koşa koşa geldim’ dedi. 

ÇOK GÜÇLÜ BİR ÜLKEYİZ

Buluşmaya yapımcısı Samsun demir’le birlikte gelen Gülben Ergen, ‘Biz çok güçlü bir ülkeyiz, hepimiz birleştiğimiz zaman neler yapabileceğimizi dünyaya gösterdik. Bundan sonra da öyle duracağız ve her zaman teröre hayır diyeceğiz’ dedi.

ŞEHİTLERE LAYIK OLALIM

Faslı eşi Imane Elbani’yle organizasyondaki yerin alan Murat Yıldırım, ‘O insanlar oraya giderken belki şehit olacaklarını tahmin ediyorlardı. Ama vatan uğruna hiç gözlerini kırpmadan oraya gittiler ve canlarını bizler için feda ettiler. Biz de buna layık olmaya çalışalım’ dedi.

BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ KİMSE BOZAMAZ

Başarılı popçu Cem Belevi, ‘Allah tekrarını yaşatmasın, bizim birliğimizi bütünlüğümüzü kimse bozamaz darbelere hayır’ dedi.

DOSTA DÜŞMANA GÖSTERECEĞİZ

Elinde Türk bayrağıyla halkın arasına karışan Berkay, ‘Birlik olduğumuz göstermek için buradayız. Şehitlerimizi anacağız birlik ve beraberliğimizi yeniden dosta düşmana göstereceğiz’ dedi.

ALLAH MİLLETİMİZDEN RAZI OLSUN

Sanatçı dostlarıyla kol kola yürüyen Orhan Gencebay, ‘Şuan buradaki atmosfer çok farklı. İnsanın tüyleri diken diken oluyor. Bu kalabalığı görünce söylenecek çok söz var ama Allah milletimizden razı olsun’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X