‘Sanayi ve teknoloji kenti Bursa bu tehlikeye karşı çok dikkatli olmalı’

Seçimlere yaklaşık 40 gün kala partilerin milletvekili adayları da yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Uzun süre Makine Mühendisleri Odası Başkanlığı yapan İbrahim Mart da Bursa’da CHP’nin olası milletvekili adaylarından…

‘Sanayi ve teknoloji kenti Bursa bu tehlikeye karşı çok dikkatli olmalı’

Kentin sanayi ve teknolojik yartırımları ve üretimi konularına hakim olan İbrahim Mart’ın önemli bir uyarısını bugünkü köşesine taşıyan Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, otomotiv sanaayi kaynaklı bu uyarıya dikkat çekiyor.

CHP aday adayları arasında gerçek bir paraje adamı: İbrahim Mart

İbrahim Mart, 8 yıl üstlendiği 4 dönemlik Makina Mühendisleri Odası Başkanlığı sürecinde kentle ilgili politikalar üretti, tespit ve önerileriyle yönlendirici oldu, doğruları söyleme kararlılığı gösterdi.

Bugün…

CHP’den aday adayı olan Mart’ı anlatırken, aslında “gerçek bir proje adamı” demek gerekiyor. Yola çıkarken söyledikleri de bu özelliğini gösteriyor.

Örneğin…

“Bursa tam bir Ar-Ge üssü olabilir” deyip şunu söylüyor:

“Kent sanayiye doydu düşüncesi doğru değil ve olumsuz etki yapar. Bunun yerine katma değeri yüksek üretime dayalı sanayi olmalı. Bursa’da bu potansiyel var.”

Ardından…

“Büyük bir tehlike var” uyarısı yapıyor:

Ahmet Emin Yılmaz’ın köşesindeki yazıların tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X