Sanayicileri Ebso 2015 Çevre Ödül Yarışması Heyecanı Sardı

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO)’nın geleneksel yıllık çevre ödül yarışması ile ilgili jüri üyelerinin fabrika ziyaretleri tamamlandı.

Sanayicileri Ebso 2015 Çevre Ödül Yarışması Heyecanı Sardı

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO)’nın geleneksel yıllık çevre ödül yarışması ile ilgili jüri üyelerinin fabrika ziyaretleri tamamlandı. Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) yetkilileri, ilk elemeyi aşan 9 sanayi tesisini ziyaret etti. Tesisleri, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yetkilileri, Ege ve Dokuz Eylül Üniversiteleri’nin çevre bilimi profesörleri ile EBSO çevre çalışma grubu yetkilisi inceledi. Sanayi kuruluşlarının çevreye olan duyarlılığı ise jüri üyelerini memnun etti. Çevre ödül yarışması kapsamında dereceye giren kuruluşlar, ödüllerini Aralık ayı içerisinde düzenlenecek törenle alacak. Jürinin yaptığı değerlendirmelerin sonuçları ise önceden açıklanmayıp ödül töreni günü ortaya çıkacak. Tören gününe kadar sanayi kuruluşlarının jüri üyelerinden aldığı puanlar ayrı ve gizli zarflarda EBSO kasasında kapalı olarak muhafaza edilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X