‘Sanayimizi kontrollü şekilde geliştiriyoruz’

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Karacabey Vergi Dairesi tarafından vergi rekortmenlerinin açıklanması üzerine yaptığı açıklamada Karacabey’in bölgenin önemli ekonomik gücü olduğunu söyledi.

‘Sanayimizi kontrollü şekilde geliştiriyoruz’

Vergi rekortmenleri içinde yer alan firmaların bunun en önemli kanıtı olduğuna dikkat çeken Güncü, Karacabey’in hem gıda tarım ve hayvancılık hem de sanayi potansiyeli ile bütün üretim faaliyetlerinin bir arada yapılabildiği önemli bir merkez olduğunu vurguladı.

Güncü, ”Karacabey’in verimli arazilerinde dört mevsim tarım yapılabilmektedir. Bu bölgemiz ve Bursa için önemli bir nimettir. Bizler bir taraftan tarım arazilerimize sahip çıkarken diğer taraftan da kontrollü bir şekilde sanayimizi geliştiriyoruz. Firmalarımız da her geçen gün başarılarına yenilerini eklemektedir. Bununla da kıvanç duyuyoruz” dedi.

EKONOMİMİZE GÜÇ KATIYOR

Güncü, bu yılki Karacabey Vergi Rekortmenleri içinde yer alan gelir vergisi ve kurumlar vergisi şampiyonları arasında bulunan gerçek şahıs KTSO Üyeleri ile Sütaş, Matlı, Ormetal, NSK Otomotiv, MSK Çelik Dövme ve Fimaks Makine gibi firmaların başarılarını kanıtlamış önemli kurumlar olduğunu dile getirdi. Naci Güncü, ”Bunlar arasında Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu arasında bulunan üyelerimiz vardır. Bu güzide firmalarımızın başarıları Karacabey ekonomisine güç katmaktadır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X