‘Sandık ülkenin geleceği için fırsat’

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, milletvekili adayları ile birlikte partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında vatandaşları MHP çatısı altında buluşmaya çağırdı.

‘Sandık ülkenin geleceği için fırsat’

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

Ülkenin içine sürüklenmek istediği durum kaygı uyandıracak bir seviyeye ulaştığının altını çizen Büyükataman, “Her aklı başında ve sağduyulu insanımız ülkemizin kötü ve karanlık günlerden geçtiğini açıkça görmektedir. Türkiye adeta nefes almakta zorlanmaktadır. Demokrasi tökezlerken, milli irade kundaklanmaktadır. Bölücü terör örgütünün hain ve alçak eylemleri ülkemizi kana bulamaktadır” dedi.  

Büyükataman, şöyle konuştu:

“Sandık milletimizin kurtuluşu, ülkenin geleceği için bir fırsattır. Türk milleti asla yalnız değildir. 1 Kasım helalin haramla mücadelesine sahne olacaktır.  Bursa’da yaşayan; kökeni, inancı ve doğduğu yer neresi olursa olsun her vatandaşıma çağrımız şudur: Gelin hep birlikte Türkiye’yi kurtaralım. Büyük ve güçlü Türkiye idealine omuz omuza yürüyelim. Gelin hep birlikte Milliyetçi Hareket’te buluşalım. Milletimiz müsterih olsun Milliyetçi Hareket’in iktidarında insanımızı ekonomik darboğazdan, huzursuzluk ve belirsizlik ortamından kurtaracağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X