Sane ümidini kaybetmedi

Senegalli stoper, ‘İlk zamanlarda zorluk çektim. Sakatlığım geçtikten sonra takıma alışmaya başladım. Artık ligde de şans bulacağımı düşünüyorum’ dedi.

Sane ümidini kaybetmedi

Bursaspor’un sezon başında transfer ettiği fakat ligde şuana kadar forma şansı bulamayan Sane, ümidini kesmiş değil. Geçen sezon 18 maçın 16’sında forma giydiğini belirten Senegalli futbolcu, şöyle konuştu:

‘Brest’de oynadığım sürede takımın en iyileri arasındaydım. 2015 kış dönemi benim için oldukça hareketli geçti. O dönem Saint-Etienne benimle ciddi bir şekilde ilgilendi. Bir kontrat önerdiler ve beklememi istediler. Bu sürede birçok kulübün teklifini de reddettim.’

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM

 

‘Ancak o dönem Saint-Etienne’in hücum oyuncusu sakatlandı ve benim yerime o bölgeye takviye yapmak zorunda kaldılar. Gerçekten hayal kırıklığına uğramıştım. Bursaspor’da ilk zamanlarda çok zor günler geçirdim çünkü takıma sakatlığım yüzünden katılamıyordum. Sakatlığım geçtikten sonra takıma alışmaya başladım. Ve şuan da çok iyiyim. Türkiye Kupası’nda bir maç forma şansı buldum. Gelecek hafta ligde de forma şansı bulacağımı düşünüyorum’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X