Şankaya: ‘Vakıfköy bizim geleceğimiz’

Dün altyapıya çıkarma yapan ve U-21 takımıyla bir araya gelen Bursaspor eski Başkanı Kadir Şankaya, “Bursaspor’un kurtuluşu burada. Bu gençlere artık daha fazla şans vermeliyiz” dedi.

Şankaya: ‘Vakıfköy bizim geleceğimiz’

Bursaspor Kulübü ve Divan Kurulu eski Başkanlarından Kadir Şankaya dün yeşil beyazlı kulübün alt yapısını ziyaret etti. 

 

Altyapıdan sorumlu yönetici Ali Turan ve Altyapı Koordinatörü Adnan Örnek ile bir araya gelen Şankaya, ardından şampiyonluğa koşan U-21 takım oyuncularıyla buluştu. Gençleri bugüne kadar gösterdikleri başarıdan dolayı kutlayan Kadir Şankaya, “Onlar bizim geleceğimiz. Ben Vakıfköy’e düşkün birisiyim. Şuan başkan olsam inanın, bu çocukları sahaya sürerim. Bursaspor’un kurtuluşu burada. Bu genç kardeşlerimize artık daha şans vermemiz gerekiyor” diye konuştu.

ALİ BAŞKAN AYNI GÖRÜŞTE

Bursaspor’un Vakıfköy’e mutlaka dönmesi gerektiğini ifade eden Şankaya, “Bizim öz kaynağımız burası. Pırıl pırıl gençler var. Yabancılara gidip milyon Eurolar veriyoruz, hiçbir verim alamıyoruz. Ali Başkan da benimle aynı görüşte. Vakıfköy’de inanılmaz bir çalışma var. Adnan Örnek önderliğinde burada çok başarılı işler yapılacağına eminim” dedi. 

Yönetici Ali Turan ise Kadir Şankaya’ya kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür ederek şöyle devam etti:  “Kadri Amca bizim büyüğümüz, yol göstericimiz. Onun tecrübelerinden her zaman faydalanıyoruz. Gençlere olan bu desteği bizleri çok mutlu ediyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X