Şankaya’da ‘Kral’ Yeşim Gençlik

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Şükrü Şankaya Dostluk Turnuvası’nın 33. yılında Balance Sheet adını Yeşim Gençlik’e çevirdi ve finalde Beke Baskı’yı 5-1 yenerek şampiyon oldu.

Şankaya’da ‘Kral’ Yeşim Gençlik

ERKAN SAĞLIK

Bursaspor Kulübü’nün eski başkanlarından ve Nergis Holding kurucularından merhum Şükrü Şankaya anısına yapılan 33. yıl Dostluk Turnuvası’nda şampiyon Yeşim Gençlik oldu. Daha önce Balance Sheet adıyla kupada yer alan takım bu kez Yeşim Gençlik adıyla final maçında Beke Baskı’yı 5-1 mağlup etti ve üst üste 5. kez kupaya uzandı. Şükrü Şankaya Futbol Okulu’nda gerçekletirilen organizasyonun kupa törenine Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, Yeşim Tekstil İhracat Müdürü Ali Pamir, Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur ve çok sayıda sporcu aileleri katıldı.

NEZİH BİR ORGANİZASYON

Geleneksel turnuvada şampiyon Yeşim Gençlik’in ardından final maçını kaybeden Beke Baskı ikinci, Kesim Gücü üçüncü, I’m Perfect en centilmen takım olurken, Fahri Kalkan ise gol kralığı tacı giydi. Merhum Şükrü Şankaya anısına düzenlenen organizasyonda konuşan Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya tüm takımlara centilmence mücadelelerinden dolayı teşekkür etti. Şankaya, ‘Yeşim Tekstil için artık geleneksel bir turnuva oldu. Arkadaşlarımız her yıl büyük bir heyecanla bu turnuvayı bekliyor. Çok güzel ve nezih bir organizasyon oldu. Bu turnuvamıza katılan ve centilmence mücadele eden bütüm takımlara teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X