Şankaya’ya veda gecesi!

Divan Kurulu üyesi Galip Sakder tarafından verilen yemekte, yeni dönemde aday olmayacağını açıklayan Kadir Şankaya için bir araya gelindi.

Şankaya’ya veda gecesi!

TOLGA ÖZTAŞ

 

Bursaspor kulübünde 2006 yılından bu yana Divan Başkanlığı yapan ve yeni dönemde aday olmayacağını açıklayan Kadir Şankaya’ya, Divan Kurulu üyesi Galip Sakder tarafından yemek verildi. 

Geceye Vali Vekili Ahmet Hamdi Usta, Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Şenol Güneş ile Divan Kurulu üyeleri katıldı.

Onursal Başkan!

Galip Sakder, ‘Burada 10 yıl Divan Başkanlığı yapmış Kadir Amcamız tabii ki hiçbir yere gitmiyor. Bursaspor Divan Başkanımız artık bizim için onursal bir başkan.’ dedi. 

Kadir Şankaya da, ‘Bu geceyi bana tertip eden Galip kardeşime çok teşekkür ediyorum. Gelecek olan başkanının ve yönetimin her zaman yanında olacağımı belirtmek istiyorum. ‘ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X