Sanko Holding Onursal Başkanı Konukoğlu Cnbc-e Kanalında

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, “Hükümet kurulacaksa bir an önce kurulsun. Seçim olacaksa bir an önce olsun ve belirsizlik artık b…

Sanko Holding Onursal Başkanı Konukoğlu Cnbc-e Kanalında

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, “Hükümet kurulacaksa bir an önce kurulsun. Seçim olacaksa bir an önce olsun ve belirsizlik artık bir şekilde son bulsun” dedi. CNBC-E Kanalında Melda Yücel’in sunduğu Finanscafe programına telefonla katılan Konukoğlu, daha fazla zaman kaybına yol açılmadan, hükümet konusunun bir an önce netliğe kavuşması gerektiğini söyledi. Dolardaki yükselişte, güney sınırları ötesi etkenlerden daha çok dünya piyasalarındaki gelişmelerin önemli rol oynadığına dikkati çeken Konukoğlu, dolardaki harketliliğin kontrol altında tutulmasının daha farklı sıkıntılara neden olabileceğine vurgu yaptı. Konukoğlu, Gaziantep’te son dönemde yaşanan sorunlara ilişkin soruya, “Gaziantep Suriye ile sınır ili. Diğer illere göre daha kritik bir noktada. Ama herkes işine, gücüne devam ediyor” yanıtını verdi. Önünde sonunda demokrasi, huzur ve güven ortamının galip geleceğini kaydeden Konukoğlu, özellikle üç aydan beri hükümetin kurulması noktasında herkesin beklenti içerisinde olduğunu yineleyerek, “Hükümet konusundaki belirsizlik sona ermeli. Kurulacaksa bir an önce kurulmalı. Yok, seçim olacaksa bir an önce olmalı ki, belirsizlik son bulmalı ve herkes önünü görmeli” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X