Şanlıurfa Valiliği’nde Bayramlaşma

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen törenle tebrikleri kabul etti. Valilik Şeref Salonu’nda Vali İzzettin Küçü…

Şanlıurfa Valiliği’nde Bayramlaşma

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen törenle tebrikleri kabul etti. Valilik Şeref Salonu’nda Vali İzzettin Küçük’ün ev sahipliğindeki törene; Garnizon Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyüpoğu ve Ahmet Eşref Fakıbaba, Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz, Karaköprü Kaymakamı Mustafa Kutlu, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, belediye başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Valilikteki bayramlaşmanın ardından bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük; Şanlıurfalıların ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ederek, “Bu bayram bizim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirecektir. Bayramlar insanları bir birine daha çok yaklaştırdığı, sevinçlerin ve mutlulukların daha da arttığı ve birlik ve beraberliğin daha çok idrak edilip yaşadığı, yaşandığı günlerdir. Aynı zamanda kırgınlıkların, küskünlüklerin bir kenara bırakılıp insanların bir birine gönlünü ve kucağını açtığı günlerdir” ifadelerine yer verdi. Konuşmasında ayrıca bayram tatili dolayısıyla trafiğe çıkacak olan vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyaran Vali Küçük, “Benim değerli vatandaşlarımdan arzum isteğim var.Yolculuklara sevdiklerimize kavuşmak için çıkıyoruz. Lütfen ebedi ayrılıkların başlangıcı olmasın bunlar. Trafik kurallarına, hızımıza dikkat edelim, hiç acelemiz yok. Sevdiklerimize bir saat veya iki saat sonra kavuşacağız. Ayrıca bu bayramları bayram yapan çocuklardır, bayramın neşe kaynağıdır onlar. Bayramla ilgili bütün programlarımızda çocuklar yanınızda olsun, bayramı onlara da yaşatın. Ben tekrar bütün Şanlıurfalıların bayramını tebrik ediyorum. Herkese nice sağlıklı bayramlar diliyorum” dedi. Valilikteki bayramlaşmanın ardından Vali İzzettin Küçük ilk olarak İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek burada vatani görevini yapan Mehmetçikle bayramlaştı. İl Jandarma Komutanlığındaki bayramlaşmanın ardındansa Vali İzzettin Küçük; Çocuk Esirgeme Kurumuna geçerek yurtta kalan çocuklarla bayramlaştı. Çocuklara hediyeler ve bayram harçlığı veren Vali İzzettin Küçük, çocuklarla sohbet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X