Şanlıurfa’daki Patlama

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Suruç ilçesindeki Amara Kültür Merkezi önündeki patlamaya ilişkin, Türkiye’nin birli…

Şanlıurfa’daki Patlama

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Suruç ilçesindeki Amara Kültür Merkezi önündeki patlamaya ilişkin, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine yönelik hain saldırıyı kınadığını belirtti. Bartık, yaptığı açıklamada, bir grup sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin “Kobani’nin yeniden inşası” konusunda basın açıklaması yaptığı sırada meydana gelen patlamanın endişe verici olduğunu söyledi. Bartık, “Ülkemizin huzur ve birlikteliğini hedef alan bu menfur saldırı asla amacına ulaşamayacaktır. Türkiye’nin birlik ve beraberliğine yönelik bu hain saldırıyı kınıyorum. Ülkemizin bu dönemde daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı var” dedi. Teröre destek verenleri lanetleyen Bartık, Türkiye’nin bu olayı da sağduyuyla aşacağına inandığını ifade etti. Bartık, şunları kaydetti: “Temennimiz ölü sayısının artmamasıdır. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, milletimize ve yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da şifa diliyorum. Alçakça yapılan bu saldırıyı yapanların yanına kâr kalmayacağını biliyoruz. Saldırının arkasındakilerin de en kısa zamanda yargı önüne çıkarılacağına inanıyoruz. Allah, milletimize bir daha böyle acı yaşatmasın”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X