Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Santral inşaatında patlama: 7 ölü

Endonezya’nın Kuzey Sumatra eyaletinde bir enerji santrali inşaatında meydana gelen patlamada 7 işçi hayatını kaybetti, 6 işçi yaralandı.

Endonezya'nın Kuzey Sumatra eyaletinde bir enerji santrali inşaatında meydana gelen

Yerel bir haber sitesinin haberine göre, emniyet yetkilisi Viktor Tambunan yaptığı açıklamada, “Patlama, inşaat çalışmaları sırasında meydana geldi. Enerji santralinde tünel çalışmalarının yürütüldüğü sırada jeneratör patladı. Patlama sonucu 7 işçi hayatını kaybederken, 6 işçi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı” bilgisini verdi.

Soruşturmanın devam ettiğini ifade eden Tambunan, “Su teması nedeniyle elektrik kaçağı olduğunu düşünüyoruz. Araştırmalar devam ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

Patlamanın meydana geldiği inşaatın barajdan elektrik üretecek bir enerji santrali projesine ait olduğu belirtildi.