Sapıklığı mide bulandırdı

Bir hafta içinde ıssız sokakta sıkıştırdığı üç kızın karşısına geçip cinsel organını çıkararak mastürbasyon yaptığı iddia edilen 29 yaşındaki S.A. şikayet üzerine polis tarafından yakalandı.

Sapıklığı mide bulandırdı

Samsun’un Atakum İlçesi’nde oturan S.G. adlı kız, bir hafta önce polise gidip, evine giderken ıssız bır sokakta karşısına çıkan kısa boylu esmer kirli sakallı bir şahsın karşısına geçerek cinsel organını çıkartıp mastürbasyon yaptığını, bağırması üzerine kaçtığını söyleyip şikayette bulundu.

Polis şüphelinin yakalanması için çevredeki ev ve işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini takibe aldı. Bu olayın ardından iki kadın daha polise gelerek aynı şekilde cinsel tacize uğradıklarını belirtip aynı eşkali vererek şikayette bulundu. Olay yerinin geçtiği üç ayrı adreste sivil ekipler devriye görevi yapmaya başladı.

Dün Atakum İlçesi Adnan Menderes Bulvarında araştırma yapan sivil ekipler eşkale uygun S.A.’yı yakalayıp gözalttına aldı. İşsiz ve bekar olduğu tespit edilen şüpheli Emniyet Müdürlüğü’de suçlarını itiraf etti. 

Emniyet Müdürlüğü’ne davet edilen olayın mağduru üç kadın da şüpheliyi teşhis etti. Polisteki işlemleri tamamlanan S.A. bugün adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X