Şapka düştü kel göründü

Ürünlü Biber Festivali’nin finalinde sahneye çıkan usta popçu İzel, konserinin sonunda bir sürpriz yaparak 3 numaraya vurdurduğu saçlarıyla ilk kez seyirciyi selamladı.

Şapka düştü kel göründü

RIDVAN DEMİR

NOSTALJİ RÜZGARLARI ESTİRDİ

Konserine, saçında peruk ve başında şapkayla başlayan İzel, festivale katılan sevenlerini mest etti. Bir döneme damga vuran ‘Işıklı Yol, ‘Kıyamam’ ve ‘Kızımız Olacaktı’ şarkılarıyla da nostalji rüzgarları estiren İzel, bu arada yaşanan terör olayları nedeniyle şehit düşen güvenlik güçlerini de unutmadı. Sanatçı, ‘Buradan tüm şehitlerimize dualarımızı gönderiyoruz’ dedi. Tüm Türkiye’nin olaylar karşısında güçlü olması gerektiğine vurgu yapan sanatçı, izleyicilerle birlikte 10. Yıl Marşı’nı seslendirdi.

BİR ŞAMPUAN TAM 8 AY GİDİYOR

Programının ikinci bölümünün sonlarında bir anda önce şapkayı sonra da başındaki peruğu fırlatan İzel, 3 numaraya vurdurduğu saçlarıyla şaşırttı. Seyircinin bu durum karşısına yaşadığı şok üzerine konuşan İzel, ‘Saklanılacak veya korkulacak birşey yok, içiniz rahat olsun. Bir sabah uyandım içimden kestirmek geldi ve durum bu’ dedi. Bu arada, ‘Hem böyle daha ekonomik, bir şampuan 8 ay gidiyor’ diye espri yapan sanatçı, uzun bir aradan sonra Bursa’da olmanın mutluluğunu dile getirdi.

İzel’in yakın dostu oyuncu Dilara Büyükbayraktar, sanatçıyı Ürünlü konserinde yalnız bırakmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X