Saratov dişli çıktı 0-3

Çok iyi başladığı ilk seti kaybeden Altın smaçlar, Rus rakibine mağlup oldu. Büyükşehir Belediyespor, 2. Uluslararası Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası’nda çıktığı 4. maçta Rusya’nın Saratov takımına diş geçiremeyince 2. mağlubiyetini aldı.

Saratov dişli çıktı 0-3

TOLGA ÖZTAŞ

Merhum Cengiz Göllü adına Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyespor tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası’nın 4. gününde temsilcimiz, Proton Saratov’a 3-0 mağlup oldu. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maça çok iyi başlayan yeşil beyazlılar, bir ara 8-1’lik üstünlük yakaladığı ilk seti 25-18 kaybetti.

Tie-break kopardı

Zorlu mücadelenin ikinci setinde her iki takım da müthiş bir mücadele ortaya koydu. Büyükşehir Belediyespor, 24-23 öndeyken set sayısını kullanamayınca Tie-break’e giden oyunu Saratov 26-24 kazandı. Son sette pek bir varlık gösteremeyen yeşil beyazlılar, seti 25-15, maçı ise 3-0 kaybetti ve turnuvadaki 2. mağlubiyetini aldı. Büyükşehir Belediyespor bugün saat 15.00’te Trefl Sopot ile karşı karşıya gelecek ve turnuvadaki sıralaması belli olacak.

TURNUVADA DÜN

T.Bakü-RC Cannes: 2-3

Trefl Sopot-Galatasaray: ?-?

TURNUVADA BUGÜN

12.30 Galatasaray-Cannes

15.00 Büyükşehir-Trefl Sopot

17.30 Saratov-T.Bakü

19.00 ÖDÜL TÖRENİ

SALON: Cengiz Göllü 

HAKEMLER: Ali İhsan Gözü (***), Ali Bağde (***)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Joy de Silva (**), Birgül (**), Dirickx (**), Gözde (**), İpek (**), Selime (*) (Buse/libero **), (Aylin/libero **), Nuran (*), Yaren (**)

PROTON SARATOV: Kurolo (***), Enina (***), Makarova (***), Zaytseva (**), Anufrienko (***), Kheletskia (***) (Tolstukhina/libero **), Levshina/libero ***), Gurbanova (**), Kuprianova (**), Savkina (**), Novik (*) 

SETLER: 18-25, 24-26, 15-25 

SÜRE: 74 Dakika (24, 27, 23)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X