Sargın asfaltlama çalışmasını başlattı

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Atatürk Caddesi Yenişehir Kapı arasındaki yol için asfaltlama startını verdi.

Sargın asfaltlama çalışmasını başlattı

Atatürk Caddesi üzerinde çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Sargın, Selçuk Mahallesi Cırık ve Güçlü Sokak’ta parke çalışmalarını sürdüren ekipleri ziyaret ederek, bayrama kadar çalışmaların tamamlanması talimatını verdi.

Atatürk Caddesi ikinci bölüm için sıcak asfalt startını veren Sargın, “Altyapı çalışmalarının bitmesi üzerine sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Atatürk Caddesi asfaltlama çalışmalarımız Kurban Bayramı öncesi tamamlanacaktır. Bayramda yollarımız pırıl pırıl olacak. Ayrıca Selçuk Mahallesi Cırık ve Güçlü Sokak’ta kilitli parke çalışmalarını da tamamlayacağız. Ekiplerimiz altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Amacımız, daha yaşanabilir ve temiz bir İznik’i oluşturmaktır. Bizlere her zaman destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ekibine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X