Sargın gençlerle buluştu

Boyalıca Mahallesi’ni ziyaret eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, bir araya geldiği gençleri dinledi.

Sargın gençlerle buluştu

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a gençler ile buluşmasında, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Belediye Meclis Üyesi Raşit Alptekin, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Faruk Demircan ve çok sayıda genç eşlik etti.

Sargın burada yaptığı konuşmada, “Geleceğimizin teminatı enerji dolu siz gençlerimizin fikir, düşünce ve önerilerini her zaman önemsemişizdir. Bu vesile ile de her fırsatta gençlerimiz ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Aklınıza takılan her türlü görüş ve önerilerinizi bizler ile paylaşabilir ve birlikte ortak çözümler üretebiliriz” dedi.

Yaklaşık 50 gencin katıldığı buluşma kapsamında gençler hem Anayasa değişikliği konusunda bilgi sahibi oldular, hem de Belediye Başkanı Sargın’a merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldular. Gençler ayrıca mahallelerine yapılan ve yapılacak yatırımlar ile ilgili spordan, alt ve üst yapıya kadar birçok konu hakkında da Belediye Başkanı Osman Sargın’dan bilgi aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X