Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Sargın’dan 45 yıl önceki öğretmenlerine ziyaret

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Öğretmenler Günü dolayısıyla 45 yıl önceki ortaokul ve lise öğretmenlerini evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerde duygu dolu anlar yaşandı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Öğretmenler Günü dolayısıyla 45 yıl

Belediye Başkanı Osman Sargın ortaokul ve lise öğretmenleri Hasan Bayazit ve Yılmaz Alptekin’i evlerinde ziyaret ederek hediye takdim etti. 1970 ve 1976 yıllarında Osman Sargın’ın öğretmenliğini yapan Hasan Bayazit ve Yılmaz Alptekin ziyaretten duydukları memnuniyetlerini duygu dolu sözler ile ifade ettiler.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “Sizlerin bizlerin üzerinde emekleri çok büyük. Haklarınızı bizlere helal edin. Allah sizlerin eksikliğini bizlere göstermesin. Bu ülke sizlerin yetiştirdiği öğrenciler sayesinde ayakta” dedi.


Avatar Seç KAPAT
Bursa'nın İnegöl ilçesinde 1988'den bu yana Süleymaniye Mahallesi Muhtarlığı görevini
Sıradaki Haber Bursa’da herkes onu bisikletiyle tanıyor! 38 yıllık muhtardan sağlıklı yaşam formülü