Sarıalan’a modern sosyal tesis

Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen yenileme çalışmaları tamamlanan Uludağ Sarıalan’daki Orman ve Su işleri Bakanlığı’na ait Kır Gazinosu, yenilenen yüzüyle Bursa turizmine hizmet vermeye hazırlanıyor.

Sarıalan’a modern sosyal tesis

Geçtiğimiz yıl imzalanan protokolle Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na ait Kır Gazinosu ve Kır Kahvesi’ni devralan Osmangazi Belediyesi, atıl durumdaki binaları restore ederek son derece modern bir sosyal tesise dönüştürüyor. Restorasyonu tamamlanan Kır Kahvesi, yenilenen yüzüyle ve ismiyle Taşkonak Kafe olarak, geçtiğimiz yıl hizmete açıldı. Yenileme çalışmaları tamamlanan Kır Gazinosu ise, önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle hizmete açılarak kış sezonunda Uludağ’a gelen yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek.

Açılış için gün sayan tesisi gezerek yetkililerden bilgi alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Uludağ’a yakışmayan, terk edilmiş ve yıpranmış bir halde bulunan binaları restorasyon yaparak sosyal tesislere dönüştürdük. Tesislerimiz, Uludağ’ın yeni teleferiği ile birlikte bu bölgeye önemli katkı sağlayacak. Buraya gelecek yerli ve yabancı turistleri kaliteli hizmet sunacağız. Tesisimiz yaz kış hizmet verecek” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X