Sarıbal Artvin’de çevre nöbeti tuttu

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Artvin Cerattepe’de maden sahasına karşı çıkan Yeşil Artvin yöneticileri ve vatandaşa destek vererek 24 saat nöbet tuttu.

Sarıbal Artvin’de çevre nöbeti tuttu

Artvin Cerattepe Bölgesi’nde yürütülmesi planlanan madencilik faaliyetine karşı mücadeleye destek vermek amacıyla Artvin’e giden Sarıbal, Artvin Kafkasör Yaylası Cerattepe mevkiine giderek Yeşil Artvin Derneği Başkanı Nur Neşe Karahan’dan bilgi alıp incelemelerde bulundu.

TÜRKİYE’NİN VEKİLİYİM

Konuya ilişkin açıklama yapan Sarıbal, 25 yıldır çevre mücadelesi verdiğini ifade etti ve Artvin’e de Cerattepe’deki çevre mücadelesine destek vermek için geldiğini söyledi. Sarıbal, “Artvin halkının yanındayız. Sivil toplum kuruluşlarıyla da görüşmelerimizi güçlendirerek mücadeleyi gündeme taşıyarak destek vereceğiz. Ben sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin milletvekiliyim” diye konuştu. 

KATLİAMA İZİN VERMEYİZ

Bursa taş ocaklarındaki ve termik santrallerdeki mücadeleyi hatırlatarak Türkiye’nin her yerindeki çevre katliamına yapılan projelere karşı olduğunu söyleyen Sarıbal, yeşilin ve doğanın katledilmemesi gerektiğini ve vatandaşın yanında olacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X