Sarıbal’dan işçilere simit ikramı

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP Bursa milletvekili adayı Orhan Sarıbal, yoğun çalışma programını sürdürerek vatandaşlara CHP’nin nefes aldıracak programının ayrıntılarını anlatıyor.

Sarıbal’dan işçilere simit ikramı

Sabahın erken saatlerinde yoğun işçi servisinin geçtiği Tayyareci Mehmet Ali Caddesi’ne çıkan Orhan Sarıbal, duraklarda servis bekleyen işçilerle simit paylaştı. Beraberinde CHP milletvekili adaylarından Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Mustafa Şenyurt’la birlikte yollara düşen Sarıbal, işçilerle sabah sohbeti yaptı.

İşçilerin, esnafın dertlerini dinleyen Sarıbal, CHP’nin hazırladığı ekonomik programın toplumun tüm kesimlerine nefes aldıracak ciddi bir program olduğunu söyledi. Çalışma yaşamında sendikasız işçi sayısının her geçen gün arttığını, taşeronlaşma ve düşük ücretin aileleri açlık sınırının altında yaşamaya mahkum ettiğini dile getiren Sarıbal, bu gidişatın Türkiye’nin kaderi olamayacağını dile getirdi.

AKP iktidarının 12 yıl boyunca çalışanların haklarını sürekli budadığını ve açlığa mahkum ettiğine dikkat çeken Sarıbal, “7 Haziran Türkiye’nin kaderinin değişeceği tarihtir. Türkiye CHP iktidarı ile nefes alacağı yeni bir döneme girecek. Artık çalışanlar açlığa mahkum edilmeyecek, alın terinin karşılığını alacak, sendikalı işçi sayısı artacak ve iş sağlığı ve güvenliği en önemli gündem maddesi olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X