Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Sarıbal’dan zeytin ağacı kesimine tepki

Referandum çalışması için İznik’e giden CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, bir zeytinlikteki kesilmiş zeytin ağaçlarını görünce tepki gösterdi.

Referandum çalışması için İznik'e giden CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal,

HAYRİ ŞEN

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında İznik’te ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Orhan Sarıbal ardından ilçede ziyaretlerde bulundu. Sarıbal, ziyaret sırasında bir zeytin bahçesinde kesilmiş zeytin ağaçlarını görünce tepki gösterdi. Sarıbal, “Zeytin ağacı kesmek yasal değil, yasak” dedi.

Gemlik, Orhangazi, Mudanya ve İznik’in,  Türkiye’nin en iyi sofralık zeytinlerinin olduğu bölge olduğunu ifade eden CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, “Bu toprak, bu ağaçlar çok kıymetli. Bütün dünya yatırım yaparken, biz ne yazık ki, böyle kesip bitiyoruz. İşte bu yüzden herkesin sorumluluğa ihtiyacı var. Hukuken de doğru değil. Zeytin Yasası’na göre bunların hepsi yanlış” diye konuştu.


Avatar Seç KAPAT
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kadın eşi tarafından 10 yaşındaki oğlunun
Sıradaki Haber Bursa’da koca dehşeti! Çocuğunun gözü önünde eşini katletti