Sarıgül’ün yerine Dinçer atandı

Şişli’de Hayri İnönü – Mustafa Sarıgül kavgasının ardından istifa eden Emir Sarıgül’ün yerine Ankara Barosu avukatlarından Uğur Erhan Dinçer getirildi.

Sarıgül’ün yerine Dinçer atandı

Şişli Belediyesi’ndeki tartışmalı sürecin ardından istifa eden başkan yardımcısı Emir Sarıgül’den boşalan koltuğa Ankara Barosu avukatlarından Uğur Erhan Dinçer atandı.

Haberi doğrulayan Dinçer, “Bu görev için takdir edildim, kamu hizmeti bilinciyle Şişli halkına hizmet verebilmek için atanmış bulunmaktayım. Birlik olmak adına, görevimin gereklerini yerine getirmek için çalışacağım” dedi. Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Avukat Dinçer’in sorumlu olduğu alanlar şöyle: Encümene Havale Yetkilisi, Zabıta Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Dış İlişkiler Müdürlüğü (Avrupa Birliği), Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü.

Avukat Dinçer, Ömer Faruk Eminağaoğlu ve Hamdi Yaver Aktan’ın da aralarında bulunduğu bir çok ünlünün avukatlığını yapıyordu.

BRAVO HAYRİ!

Bu arada CHP Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün ‘Mustafa Sarıgül bana ‘ABD’de 750 bin dolara mafya tuttum’ dedi, zorla istifa dilekçesi imzalattırdı!’ açıklamasına Sarıgül’den yanıt geldi. Mustafa Sarıgül, kişisel Twitter hesabından, ‘Hayri İnönü ile birlikte beş yıl belediye meclis üyeliği yaptım, kendisini bir gün yanımdan ayırmadım. Bugüne kadar kendisine iyilikten başka bir şey yapmadım. Bugün söylediklerine hayret ediyorum. Bravo Hayri!” diye yazdı.

LİNÇ KAMPANYASI

CHP’ye yeniden katıldığı günden bu yana bazı çevrelerin şahsına yönelik yıpratma kampanyalarının yoğun olarak devam ettiğini dile getiren Sarıgül, ‘Bir gazetenin, Türkiye’nin başka meselesi yokmuş gibi, günlerdir şahsıma adeta bir linç kampanyası başlattığını üzülerek izliyorum. Ancak hiç kimse merak etmesin, rüzgar kayadan bir şey alamaz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X