Sarıkaya’dan öğrencilere çok çalışın nasihatı

Nilüfer İMKB Fen Lisesi’ni ziyaret eden Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, okul ve pansiyonda birtakım incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Ramazan Acar’dan okul ve pansiyon hakkında bilgiler alan Veli Sarıkaya idareci, öğretmen ve öğrencilerle de

Sarıkaya’dan öğrencilere çok çalışın nasihatı

Fen Lisesi idarecisi, öğretmeni ve öğrencisi olmanın önemine vurgu yapan Veli Sarıkaya, Öğretmenlere yaptığı konuşmada, “Bu okullarda eğitim süresince gençlerin bir yandan, matematik ve fen bilimleri alanında yükseköğrenime hazırlanırken, bir yandan da araştıran, yeni teknolojileri kullanabilen, yeni bilgiler üretebilen ve projeler hazırlayabilen, bilimsel araştırma yapabilen, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izlemelerine yardımcı olacak şekilde yabancı dilde iyi yetişmelerini sağlamak hepimizin görevidir. Bu konuda da üzerinize düşeni yaptığınız ve yapmaya devam edeceğiniz için teşekkür ediyorum, emeğinize sağlık.” dedi. Bir sınıfı da ziyaret eden, öğrencilerin hedef-beklentilerini de soran Veli Sarıkaya, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hedefimiz iyi eğitim almış kaliteli insan yetiştirmektir. Bu nedenle öğrencilerimize daha iyi hizmeti, en güzel imkânları sunmak için çalışıyoruz. Öğrencilerimizden beklediğimiz ise en başta topluma faydalı insanlar olmalarıdır, sizler de ailelerinizi, öğretmenlerinizi ve yöneticilerinizi mahcup etmeyin. Belirlediğiniz hedeflerinize ulaşmak için çok çalışın ve başarılı olun.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X