Sarıkaya’ya ‘Yeşilay’ pazubandı

Yeşilay Bursa Şubesi yöneticileri İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya’yı makamında ziyaret etti.

Sarıkaya’ya ‘Yeşilay’ pazubandı

Yeşilay Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Dr.Serhat Yamalı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, Yeşilay’ın ülkemizin en önemli ve herkesçe bilinir bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, milli eğitim olarak kapılarının kendilerine ardına kadar açık olduğunu söyledi. Yeşilay’ın özellikle sigara ve diğer zararlılarla mücadele konusundaki çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten Sarıkaya, okullarımızda öğrencilerin bilgilendirilmesi ve her türlü zararlı kullanımının önüne geçilmesi için üretilecek ortak projeleri uygulamaya hazır olduklarını belirtti. 

Yeşilay Bursa Şube Başkan Yardımcısı Dr.Serhat Yamalı da Yeşilay’ın faaliyetleri hakkında bilgiler sundu. Sigara ve zararlılara başladıktan sonra bırakmanın daha zahmetli olduğunu belirten Yamalı, bundan dolayı Yeşilay’ın sigara kullanmayanlara yönelik önleyici çalışmalarının ağırlıkta olduğunu söyledi; okullarda, özellikle rehber öğretmenlerle Yeşilay kollarını aktif hale getirerek bilgilendirme yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Sarıkaya Yeşilay üyelik belgesini imzaladı. Yeşilay Bursa Şube Başkan Yardımcısı Yamalı Sarıkaya’ya Yeşilay pazubandı taktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X