Şarj sorunu tarih oluyor!

Akıllı telefonlarda en büyük şikayet edilen konuların başında şarj problemi geliyor. ABD’nin Central Florida Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmanın sonucu milyonlarca akıllı telefon kullanıcısını yakından ilgilendiriyor.

Şarj sorunu tarih oluyor!

ABD’nin Central Florida Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmanın sonucu milyonlarca akıllı telefon kullanıcısını yakından ilgilendiriyor. NTV’de yer alan habere göre akıllı telefon şarj sorunu yakın tarihte maziye karışabilir.

Zira bu araştırmadan elde edilen umut verici sonuçlar ardından akıllı telefon kullanıcılarının en büyük sorunu olan şarj problemi tarih olabilir.

Central Florida Üniversitesi’nde yapılan çalışmaların ardından saniyeler içinde şarj olabilen esnek süper kondansatör geliştirildi.

Telefonları konvansiyonel yöntemlere oranla saniyeler içerisinde şarj edebilen bu sistemin aynı cihazda 30 bin kez kullanılabileceği belirtiliyor.

Ancak henüz test aşamasında olan bu teknolojisin telefonlara gelmesi için henüz bir takvim belirlenmedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X