Şarkıcı Berkay’ın burnunu kırmasıyla gündeme gelen Arda Turan’ın Instagram skandalları

Şarkıcı Berkay’ın karısı Özlem Ada Şahin’e sarkıntılık eden Arda Turan’ın bu ilk skandalı değil. Turan, çalkantılı aşk hayatı ve çapkınlıklarıyla hep gündemdeydi.

Şarkıcı Berkay’ın burnunu kırmasıyla gündeme gelen Arda Turan’ın Instagram skandalları

İşte Arda Turan’ın Instagram skandalları…

EBRU ŞALLI

Aşk hayatı ve skandallarıyla gündeme gelen Arda, 2 sene evvel Ebru Şallı ile mesajlaşmaları ile yine gündeme bomba gibi düşmüştü.

EBRU ŞALLI
 

EBRU ŞALLI

Ebru Şallı’nın Instagram’ı hacklenmiş ve Arda ile tüm konuşmaları deşifre olmuştu. İkili arasında geçtiği iddia edilen diyaloglardaki samimiyet ise hayli dikkat çekmişti. Arda Turan: Hoşbulduk, ne zaman dönüyorsun:) Ebru Şallı: Yarın akşam. Sen de pazartesi değil mi. Arda Turan: Evet pazartesi sabah. Göremeyecek miyim seni:))
 

Ancak ikili arasındaki diyaloglar Şallı ya da Arda tarafından yalanlanmadı.

CANSEL ÇÖRDÜK
 

CANSEL ÇÖRDÜK

Bir diğer vaka ise Kısmetse Olur’un Cansel Çördük’ü idi. Çördük’ün Instagram hesabı hacklenmiş ve Arda Turan ile sosyal medya üzerinden yaptığı konuşmaları ortaya çıkmıştı.

 

ELİF GÜNGÖR
 

ELİF GÜNGÖR
 

Barcelona’da top koşturduğu dönemde Aslıhan Doğan ile ayrı olan futbolcu, Elif Güngör adlı fitness eğitmenine Instagram’dan direkt mesajlar atmış ve deşifre olmuştu. Turan o zamanlar bu iddiaları tabii ki kabul etmemiş ve şu açıklamayı yapmıştı: Manşetlere taşınan mesajlaşma haberinin gerçekle hiçbir alakası yoktur. Ülkenin en önemli basın kuruluşlarının bu basit “photoshop” oyununu manşetlerine taşıması çok şaşırtıcı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X