Şarkıcı, kırmızı ruj ve topuklu ayakkabılarıyla son yolculuğuna uğurlanıyor

Bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayata veda eden efsane şarkıcı Aretha Franklin, son yolculuğuna vasiyetine uygun bir şekilde topuklu ayakkabı, kırmızı ruj ve şık bir elbiseyle uğurlanıyor.

Şarkıcı, kırmızı ruj ve topuklu ayakkabılarıyla son yolculuğuna uğurlanıyor

Mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden ‘Soul müziğin kraliçesi’ olarak nitelendirilen 76 yaşındaki Aretha Franklin son yolcuğuna uğurlanıyor.

vefat-eden-sarkici-aretha-franklin-son-11184441_1984_m.jpg

Aretha Franklin’in naaşı, Detroit’teki Charles H. Wright Afrika Amerika Tarihi Müzesi’ndeki katafalka kapağı açık tabut içinde ve üzerinde kırmızı elbisesi ve kırmızı ayakkabılarıyla konuldu. Franklin’ın naaşının etrafı yüzlerce gülle süslendi.

KIRMIZI RUJ, ELBİSE VE TOPUKLU AYAKKABI

Aretha Franklin’in tabutu törenin yapılacağı müzeye klasik bir LaSalle Sedan marka araçla getirildi. Daha sonra da ailesi ve sevenlerinin son vedası için üzeri açık bir şekilde katafalka konuldu.

topuklu.jpg

Aretha Franklin son yolculuğuna kırmızı bir elbise ve yüksek topuklu kırmızı ayakkabılarla çıktı. Efsane şarkıcının dudaklarına sürülen kırmızı ruj da dikkat çekti.

vefat-eden-sarkici-aretha-franklin-son-11184441_2109_m.jpg

VASİYETİ YERİNE GETİRİLDİ

Aretha Franklin’in yeğeni Sabrina Owens, ünlü şarkıcının bu şekilde gömülmeyi kendisinin istediğini ve bu elbisenin de Franklin’in kendi seçimi olduğunu söyledi. Aretha Franklin’in naaşı, iki gün boyunca sevdiklerinin vedası için Detroit’teki müzede ziyarete açık olacak.

vefat-eden-sarkici-aretha-franklin-son-11184441_6261_m.jpg

Franklin’in son yolculuğunda giydiği kırmızı elbise ve ayakkabılar ile naaşına sürülen kırmızı ruj, Afro Amerikan kadınlarla dayanışma amacıyla kurulan Delta Sigma Theta Sorority adlı kuruluşa verdiği desteği sembolize ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X