Şarkılar ilaçtır

Aşkım Kapışmak Akademi’nin Tirilye’de düzenlediği ‘Liderlik ve Yetkinlik Kampı’nda ders veren Cansu Kurtçu, şarkıların sadece eğlendirme aracı olmadığını söyledi.

Şarkılar ilaçtır

HASTALIKLARI İYİLEŞTİRİYOR

Bursalı popçu Fettah Can’ın kendisi gibi söz yazarı ve yorumcu olan eşi Cansu Kurtçu, Trilyalı Otel’de gerçekleşen kampa eğitmen olarak katıldı. Kampta müzik ve ritm terapisiyle ‘Nefes Yönetme Teknikleri’ eğitimi veren Kurtçu, şarkıların insanları eğlendirmekten öte aynı zamanda hastalıkları iyileştiren tedavi biçimi olduğunu söyledi. Kurtçu, ‘Bazı şarkılar ilaç gibidir ve günde belirli dozlarla alınması gerekir’ dedi.

FETTAH’LA EGOLARIMIZI AŞTIK

Fettah Can’la mutlu bir evlilik yürüten Cansu Kurtçu, eşiyle yakaladıkları uyumun sırrını da verdi. Kurtçu, ‘Bu tamamen insanın kendini geliştirmesiyle alakalı bir durum. Biz egolarımızı, hırslarımızı aştık. İş hayatındaki stresi birbirimize yansıtmamamız gerektiğini anladık. Biz birlikte üreten bir çiftiz. Sonuç başarılı olunca da evliliğimizde kavgaya veya kıskançlığa yer kalmıyor’ diye konuştu.

İlk kitabını kaleme alan Cansu Kurtçu, ‘Kalbim Kefil’ sarkısına klip çekeceklerini belirtti. 

ÖNCE BİZ TEST ETTİK

Müziğin hastalıkları iyileştirip ruhu nasıl dinginleştirdiğini Aşkım Kapışmak’la test ettiklerini söyleyen Cansu Kurtçu, ‘Daha sonra da bunu kendine şifa olmak isteyen insanlara aktarabileceğimizi düşündük ve bu işe başladık’ dedi.

Cansu Kurtçu’yla arkadaşımız Rıdvan Demir görüştü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X