Şarkılar seni söyler

Osmangazi Belediyesi, Zeki Müren’in 20. ölüm yıldönümü için bir gece düzenledi. Aşkın Nur Yengi ve Bekir Ünlüataer, Sanat Güneşi’nin unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Şarkılar seni söyler

ÖZEL GECEYE BÜYÜK İLGİ…

Türk Sanat Müziği’nin efsane ismi Zeki Müren, 20. ölüm yıldönümünde Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen geceyle anıldı. Büyük ilgi gören organizasyonda Aşkın Nur Yengi ve Bekir Ünlüataer Sanat Güneşi’nin unutulmaz eserlerini seslendirdi. Anma etkinliğine Zeki Müren’in aile fertleri, hayranları ve protokol katıldı.

ARTIK ÖYLE AŞKLAR YOK…

Etkinlik öncesi konuşan Aşkın Nur Yengi, ‘Zeki Müren çok müstesna bir şarkıcı. Üzerine gelebilecek ses yok. O kendine has bir yorumcuydu’ dedi. Yeni albümü ‘Aşktan Olsa Gerek’i yakın çıkaracağını müjdeleyen Yengi, ‘Herkes 90’lı yıllardaki gibi şarkılar bekliyor ama artık öyle şarkılar, öyle aşklar yok. Herkes başka hayatlar yaşıyor’ dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ‘Sanata sahip çıkıyoruz. Zeki Müren gibi Müzeyyen Senar ve Yıldırım Gürses’le ilgili konserlerimiz de oluyor’ dedi.

Aşkın Nur Yengi ve Bekir Ünlüataer Sanat Güneşi’nin unutulmaz şarkılarıyla kulakların pasını sildi.

FIRAT TORAMAN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X