‘Şarkıları gibi Kayahan da hep yaşayacak’

Nilüfer, önceki akşam Bursa’da verdiği konserde eski dostu ve yol arkadaşı Kayahan’ın, bıraktığı eserlerle ölümsüzleştiğini söyledi.

‘Şarkıları gibi Kayahan da hep yaşayacak’

FIRAT TORAMAN

Pop müziğin usta sesi Nilüfer, önceki akşam Bursa’da hayranlarıyla buluştu. Konserinde, kariyerinin yapı taşı isimlerinden olan Kayahan şarkılarını da seslendiren Nilüfer, ‘Kayahan’ın öldüğünü hala düşünemiyorum. Bize öyle güzel şarkılar bıraktı ki, bu eserler varolduğu sürece o da yaşayacak. Eminim şu an bizi bir yerlerden görüyordur. Ona Bursa’dan bir selam yollayalım’ dedi. 

20 YIL DAHA SAHNEDEYİM

Sanat hayatında 44. yılına giren Nilüfer, yaşlarını sorduğu bazı seyircilere takılarak, ilk albümünü yaptığında onların daha hayatta bile olmadıklarını söyledi. Sahnelere veda edeceğini açıklayan Sezen Aksu’nun aksine daha uzun yıllar şarkılarını seslendirmek istediğini dile getiren Nilüfer, ‘Bir 20 yıl daha bu sahnelerde olmayı düşlüyorum. Ama 20 yıl sonra sahneye bastonla mı çıkarım orasını bilemem’ diye espri yaptı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X