Şartlar eşitlendi

Filede bu kez Nilüfer güldü, seride 5.’lik mücadelesi verecek ekip çarşamba belli olacak.

Şartlar eşitlendi

RECAİ UYSAL

İki Bursa ekibinin mücadelesinde önce Nilüfer 2 set aldı… Pes etmeyen Büyükşehir setleri dengeledi… Tie-break’te rakibine üstünlük sağlayan yeşil mavi beyazlılar play-off serisinde durumu 1-1’e getirdi.

Voleybol Sultanlar Ligi’nde 5.’lik mücadelesi veren iki Bursa ekibini karşı karşıya getiren maçta Nilüfer Belediyespor, Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek seride durumu 1-1’e getirdi 5.’lik şansını sürdürdü.

Play-off çeyrek finalinde Fenerbahçe’ye takılan Büyükşehir Belediyespor ile Eczacıbaşı’na diş geçiremeyen Nilüfer Belediyespor arasındaki serinin ikinci maçı Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynandı. Serinin ilk maçında rakibine 3-1 kaybeden yeşil mavi beyazlılar, dünkü müsabakadan galip ayrılınca 5.’lik mücadelesinde şartlar eşitlendi.

FİNALDE BİTTİ

Karşılaşmanın ilk setini 25-14 alan Nilüfer Belediyespor, ikinci sette de rakibine 25-18 üstünlük sağladı. Müsabakanın üçüncü setini 25-18 Büyükşehir Belediyespor alırken, dördüncü sette rakibine 25-22 üstünlük sağladı ve skora denge geldi.

Nefes kesen final setini de 15-13 alan Nilüfer Belediyespor karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı ve seride durumu 1-1’e getirdi. Bu sonucun ardından iki Bursa takımı arasında 5.’lik maçı oynamaya hak kazanacak ekip çarşamba günü oynanacak serinin 3. müsabakasında belli olacak.

Seriyi kazanan ekip, Halkbank-Beşiktaş eşleşmesinin galibiyetle 5.’lik için kaybedeni ise aynı eşleşmenin kaybedeniyle 7.’lik için mücadele edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X