Şaşırtan üçlü ilişki! Sevgilisini, sevgilisinin kocasıyla paylaşıyor

ABD’nin New York şehrinden yaşayan evli eşcinsel çift, yıllar sonra ilişkilerine bir kadını dahil etti. Başta kıskançlıklar yaşansa da üçlü artık oldukça mutlu bir hayat yaşıyor.

Şaşırtan üçlü ilişki! Sevgilisini, sevgilisinin kocasıyla paylaşıyor

İngiltere’de bir TV kanalına röportaj veren ABD’de yaşayan evli çift, 2015 yılından bu yana 3 kişi aynı evde yaşadıklarını, aynı yatağı paylaştıklarını açıkladı.

“ÜÇ KİŞİLİK İLİŞKİ”

New York’ta Chris, Matt ve Cait bilinçli bir şekilde çok eşli bir ilişki içerisinde ve kendilerini “throuple” (üç kişilik ilişki) olarak adlandırıyorlar.

TEK YATAK ODALI EVDE ÇOK MUTLULAR

38 yaşındaki Chris ile 28 yaşındaki Matt Brandt, altı yıldan sonra arasındaki ilişkileri açmaya karar verdiklerini söyledi. Çift, 2015 yılında 28 yaşındaki Cait Earnest’i evlerine davet etti. Üç kişi, tek yatak odalı bir evde yaşamaya başladı.

BAŞTA KISKANÇLIKLAR OLMUŞ

Genç kadın başlarda kıskançlık yaşadığını belirterek; “Bu ilişkideki yerimi tam olarak bilemiyordum ve kendimi güvensiz hissediyordum” dedi. İki yıldır aynı yatağı paylaşan üçlü, önceleri kimin nerede yatacağı konusunda bile anlaşmazlıklar yaşasa da artık bu sorunların tümünü atlatmış.

ÇOCUK İSTİYORLAR

2 erkek ve 1 adam şimdi birlikte mutlu bir ilişki yaşıyorlar ve en büyük hayalleri gelecekte bir çocuk sahibi olmak.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X