Şaşmaz: “Taşın altına elimi koyacağım”

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Mühsin Şaşmaz, birlik ve beraberlik ortamını geliştirmek ve tüm kesimlerin problemlerini çözmek için elini taşın altına koyacağını söyledi.

Şaşmaz: “Taşın altına elimi koyacağım”

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Mühsin Şaşmaz, birlik ve beraberlik ortamını geliştirmek ve tüm kesimlerin problemlerini çözmek için elini taşın altına koyacağını söyledi. Düzenlediği basın toplantısında Türkiye’nin daha fazla özgürlük, daha fazla hukuk ve daha fazla adalet için yeni bir seçim arefesinde olduğunu bselirterek, “Ortak geçmişimiz ortak geleceğimizdir anlayışıyla bu kutlu davada tüm samimiyetim, gücüm ve azmimle çalışmaya hazırım. Bu yola çıkarken yanımda olan, desteklerini benden hiçbir zaman esirgemeyen Muşlu hemşerilerimin de Gazi Meclis’te temsil edilmesi gerektiğine inanıyorum. 

BURSA’NIN LOBİYE İHTİYACI VAR

İş dünyasının içinden gelen biri olduğunu ve iş dünyasının sorunlarına, çözüm yollarına hakim olduğunu ifade eden Şaşmaz, “Türkiye’nin ekonomik olarak her geçen gün büyürken bu kalkınmada en fazla payı olan şehirlerin başında da Bursa geliyor. Emeğin kenti Bursa’nın Ankara’da güçlü bir lobiye ihtiyacı var. Yatırımların, istihdamın önünü açmak, hemşehrilerimizin refahını artırmak öncelikli hedefim” dedi. 

Uyuşturucuyla mücadeleye de özel önem vereceğini vurgulayan Şaşmaz, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucu illettinden korumak için üzerimize düşen sorumluluğu hepimiz yerine getirmek zorundayız. Uyuşturucuyla mücadelede elimden geldiği ölçüde seferberlik başlatmaya hazırım” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X