Satış Stantları, Bayanlar İçin Bulunmaz Fırsat

İzmit Belediyesi tarafından el emeği ürünlerin satışının yapılması için kurulan satış reyonları, özellikle bayanlar için büyük imkanlar sağlıyor….

Satış Stantları, Bayanlar İçin Bulunmaz Fırsat

İzmit Belediyesi tarafından el emeği ürünlerin satışının yapılması için kurulan satış reyonları, özellikle bayanlar için büyük imkanlar sağlıyor. Anıtpark’ta her biri 5’er metrekarelik 12 adet stantlardan İZMEK kursiyerlerinin yanı sıra ev hanımlarının da ücretsiz olarak yararlandığı öğrenildi. Yetkililer, stantların haftanın 7 günü 10.00-22.00 saatleri arasında açık olduğunu belirterek, “Belediyemiz İZMEK kursiyerleriyle ev hanımlarının kendi ürettikleri ürünleri satabilmeleri için böyle bir yer hazırlattı. Özellikle bayanlar, 15 gün süreyle ücretsiz yararlandıkları stantlarda el emeği ile ürettikleri ürünlerini satıp aile ekonomilerine katkı sağlayabiliyorlar. Satış yerlerimiz Yunus Emre Kültür merkezi (Dolphin) ve Kültür Tepesi’nde de bulunmaktadır. Stantlardan yararlanmak isteyenler, Ulugazi İlkokulu arkasındaki İZMEK kurs merkezine başvurabilirler” dediler. El emeği satış stantlarında çeşitli takılar, gemi maketler, iğne oyalı örtüler, ahşap rölyef tablolar, seramik objeler, çeyizlik örtüler, iğne oyalı tülbentler, ahşap boyama ürünler ile daha birçok süs ve hediyelik eşyalar uygun fiyata satılıyor. Böylelikle hem vatandaş, hem de burada kendi ürettikleri ürünlerle satış yapan kadınlar kazanıyor. Satış noktalarından yararlanmak isteyenlere ise İzmit Belediyesi, kişilerin satacakları ürünlerin kendi ürettikleri el emeği ürünler olması şartı ile izin veriyor. Dışarıdan alınan ürünlerin stantlarda satına izin verilmiyor. İzmit Belediyesi’ne ait Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki el emeği satış stantlarında bin 245 kişi, Anıtpark’taki el emeği satış merkezinden de 624 kişinin yararlandığı kaydedildi. Satış reyonlarından yararlanan bayanlar ise kendilerine böyle bir imkan sağladığı için İzmit Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X