Satrançta Örnek şah mat

Nefes kesen organizasyonda yine rakip tanımadılar ve birincilik kürsüsüne çıktılar. Bin 120 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Okullararası Satranç İl Birinciliği’nde Özel Emine Örnek Okulları minikler ve küçükler kategorilerinde zirveyi kaptırmadı.

Satrançta Örnek şah mat

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullararası Satranç İl Birinciliği büyük heyecana sahne olurken, Emine Örnek Okulları zirveye yine ambargo koydu. 22-24 Şubat tarihlerinde Ertuğrul Sağlam Tesisleri’nde gerçekleştirilen organizasyon 114 okul, 187 takım ve bin 120 sporcunun katılımıyla yapılırken, minikler ve küçükler kategorilerinde Emine Örnek Okulları tüm maçlarını kazanıp Bursa şampiyonu oldu. 57 takımın mücadele ettiği minikler kategorisinde Ediz Kara, Ece Vanlıoğlu, Alkın Yaşa ve Tuana Aydın’dan oluşan Emine Örnek Okulları minik takımı birincilik kürsüsüne çıkarken, Kültür Okulları ikinci ve Bilfen Okulları da üçüncü oldu.

MADALYALARI TOPLADILAR

42 takımın yarıştığı küçükler kategorisinde de Öykü İnce, Altuğ Bozkaya, Burak Çınar Köprübaşı ve Mustafa Alp’ten oluşan Emine Örnek Okulları yine zirveyi kaptırmadı. Bu kategoride Bahçeşehir Okulları ikinci ve Koç Ortaokulu da üçüncü sırada yer aldı. Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi’nin 25-26 Şubat tarihlerinde organize ettiği Açık Satranç Turnuvasında Emine Örnek Okulları’ndan Mustafa Alp C kategorisi ikincisi olurken, Öykü İnce A kategorisi en iyi bayan sporcu madalyası almaya hak kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X