SAÜ’de Mezuniyet Coşkusu

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Fen Edebiyat Fakültesi 2014-2015 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni, BESYO stadında gerçekleşti.

SAÜ’de Mezuniyet Coşkusu

Yapılan törene Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, MHP Sakarya Milletvekili Zihni Acba, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, öğrenciler ve veliler katıldı. Program Fen Edebiyat Fakültesi’nden mezun olan bin 500 öğrencinin kortej yürüyüşü ile başladı. Daha sonra saygı duruşunun bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas da bir konuşma yaptı. Rektör Elmas yaptığı konuşmada, “İnşallah bu mübarek günün bereketi ile evlatlarımız çok iyi işler yapar, çok güzel bir işler yaparlar ve sizleri mutlu ederler. Üniversitemiz dünyadaki teknoloji yakından takip eden bir üniversitedir. Sadece bilgi aktarmak olan yerlerden çıkıp öğrencilere farklı yetkiler kazandıran birimler haline gelmekte. Bu konuda çok önemli çalışmalar yapılmaktadır. Sakarya Üniversitesi bunlardan en büyük payı alan üniversitelerden bir tanesidir. Hepinizi sevgi, saygı ile selamlıyorum yolunuz bahtınız açık olsun” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından eğitim öğretim boyunca başarılı olan öğrencilere belgeleri Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, MHP Sakarya Milletvekili Zihni Acba, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas ve Dekanlar tarafından verildi. Program kep atma törenin ardından sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X