Savaşmayı öğrendik

Timsah’ın başarılı oyuncuları ikinci yarıyla birlikte çıkış yakalayıp sezon sonunda hedefe ulaşmak istediklerini söylediler

Savaşmayı öğrendik

RECAİ UYSAL

Bursasporlu Emirhan Aydoğan ve Çağlar Şahin Akbaba, devre arasını çok iyi değerlendirdiklerini ifade ederlerken, Hocanın en çok önem verdiği konu mücadeleye yönümüzü artırdık. Kısa zamanda bunu sahaya yansıtıp bunun kazancını elde ederiz inşallah” dediler.

Antalya kampının ardından çalışmalarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde sürdüren Bursaspor’da takımın başarılı oyuncuları Emirhan Aydoğan ve kaleci Çağlar Şahin Akbaba, ikinci yarıya iyi başlamak istediklerini söylediler. Kampın yorucu geçtiğini ifade eden Emirhan Aydoğan, “Antalya’da daha önce çalışmadığımız şeyler üzerine durduk. Yaptığımız çalışmaların ikinci yarıda direncimizi artıracağını düşünüyorum” dedi.

YARIŞIN İÇİNDEYİZ

Karagümrük maçına odaklandıklarını ifade eden genç futbolcu, “Taraftarımız önünde istediğimiz sonucu alıp ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Sezona bazı zorluklarla başladık. Ancak buna rağmen, hala yarışın içindeyiz. İkinci yarıda bu zorlukların üstünden gelip daha farklı ancak, her zaman iyi oynayan bir Bursaspor izlettireceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ OLAN GELİŞİMİM

Ligin ilkyarısında zaman zaman yedek kaldığının hatırlatılması üzerine Emirhan, “Yedek kalmak yada oynamak önemli değil. Gelişimimi sürdürmek ve takıma katkı vermek istiyorum. Zaman zaman istediğim performansı sergileyemediğim zamanlar oldu. Bunun farkındayım. Ancak şu anda kendimi sezon başına göre çok daha iyi hissediyorum” şeklinde konuştu.

SAHAYA YANSITACAĞIZ

Kampın tüm takım adına iyi geçtiğini ifade eden Çağlar Şahin Akbaba, “Kondisyon anlamında kendimizi geliştirdik. Hocanın en çok önem verdiği konu mücadeleye yönümüzü artırdık. Oyunu geliştirip savaşmayı öğrendik. Kısa zamanda bunu sahaya yansıtıp bunun kazancını elde ederiz inşallah” dedi.

ARA İYİ GELDİ

Yalçın Koşukavak’ın biraz daha riskli oyun ve pasa dayalı bir sistemi olduğunu belirten başarılı file bekçisi, “İbrahim Hoca’nın sisteminde biraz daha mücadele ve savaşmaya yakın bir sistem var. Ara bu anlamda bize iyi geldi. Farklı hocaya alışma döneminin devre arasına geldiği iyi oldu. İnşallah hocanın isteklerini sahaya yansıtıp taraftar desteğimizle hedefe ulaşabiliriz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X