Savcı, çifte cinayete çifte müebbet istedi

Boşandığı hemşire eşinin dini nikahla evlendiği kişi ile oğlunu kurşun yağmuruna tutarak öldüren ambulans şoförü hakkında cumhuriyet savcısının yürüttüğü soruşturma tamamlandı.

Savcı, çifte cinayete çifte müebbet istedi

HALİL ÖZÇOBAN

 

Ankara’da  Aile Sosyal Politikalar Bakanlıği’nda şoförlük yapan İbrahim Güzelgöz geçtiğimiz ekim ayında Çekirge Devlet Hastanesi’nde hemşire olan boşandığı eşiyle konuşmak için Bursa’ya geldi.  

Bunun üzerine korkuya kapılan Fatma Y, rapor alarak evine gitti. Eski eşini hastanede bulamayan İbrahim Güzelgöz, Acil Servis önünde beklemeye başladı.  Fatma Y.’nin dini nikahla evlendiği Muammer Kılıç (46) İbrahim Güzelgöz’ü hastanede olduğunu öğrenince oğlu Muhammet Enez Kılıç (18) ile birlikte yanına gitti. 

Muammer Kılıç’ın ‘Bizi rahatsız etme’ demesi üzerine çıkan tartışmada Güzelgöz, tabancasını çıkarıp peş peşe ateşledi. Namludan çıkan kurşunlara hedef olan Muammer Kılıç ve Enez Kılıç yaşamını yitirmişti. Tutuklu olan İbahim Güzelgöz hakkında  “Tasarlayarak adam öldürmek, ruhsatsız silah bulundurmak” suçlarından çifte müebbet ve 1 yıl hapis cezası istemiyle 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Sanık Güzelgöz, Mart ayında hakim karşına çıkacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X