Sayelerinde kazanamıyoruz!

Şampiyonluk yaşamış takımlar karşısında ciddi hakem hatalarına maruz kalan Bursaspor’un talihsizliği sürüyor.

Sayelerinde kazanamıyoruz!

Spor Toto Süper Lig’in 20.haftasını 3-2’lik Beşiktaş mağlubiyetiyle kapatan Bursaspor’un şampiyonluk yaşamış takımlara karşı olan şanssızlığı sürüyor, sürdürülüyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’a karşı uzun zamandır kazanamayan yeşil beyazlıların son Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında yaşadıkları ise ortada. Kazanabileceği veya puan alabileceği maçlarda ciddi hakem hataları yaşayan Timsah’ın 19 hafta sonunda lehine yapılmış bir hakem hatası ise bulunmuyor.

ÖNCE AYDINUS, SONRA ABİTOĞLU

Şenol Güneş’in talebeleri ligin ilk maçında sahasında Galatasaray’a 2-0, ardından ise Beşiktaş’a tek golle boyun eğmişti. Sonrasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Bursaspor, ciddi hakem hatalarının yaşandığı maçta ise Trabzonspor’la 3-3 berabere kalmıştı. Ligin ikinci yarısında ise TT Arena’da Fırat Aydınus’un kurbanı olan Bursaspor basit goller kaçırdığı maçtan 2-2’lik skorla ayrılmıştı. Timsah son olarak ise Beşiktaş’a Mustafa Kamil Abitoğlu’nun son saniyelerde uydurduğu penaltıyla 3-2 yenilmişti. Yeşil beyazlılar geçtiğimiz sezonda bu rakiplere karşı maç kazanamamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X